مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راهنماهای گام دوم مبارزه با کووید 19 را برای مشاغل و کسبوکار، شهروندان و حوزههای مختلف اقتصادی و اجتماعی تدوین و منتشر میکند که در صفحه اصلی سایت این مرکز برای همگان در دسترس قرار گرفته است.
لزوم مبارزه آگاهانه و جدی با ویروس کووید 19 و پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس و بیماری ناشی از آن، از همان ابتدا دستاندرکاران نظام بهداشت و درمان را به تدوین دستورالعملهایی برای آگاه کردن شهروندان و فعالان اقتصادی واداشت. دستورالعملهایی که به مرور تکمیلتر و با یافتههای جدید علم پزشکی، بهروز و تازه شد.
مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مسوول این پروژه، تعداد زیادی از این دستورالعملها را در شش گروه شامل «بیمارستان و مراکز خدمات بهداشتی درمانی»، «اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی»، «صنایع و کارگاهها»، «مراکز جمعی»، «حمل و نقل» و «امور اداری و خدمات عمومی» تدوین و در سایت خود منتشر کرده است. (اینجا ببینید، دریافت و مطالعه کنید.)
در هر کدام از این بخشها دستورالعملهای مختلفی برای کار، فعالیت و حتی حضور در مکانهای مختلف از مطب پزشک و مرکز درمانی و اتوبوس درونشهری گرفته تا شهرکهای صنعتی و کارگاه تولید مواد غذایی و رستوران به رشته تحریر درآمده و در اختیار مخاطب قرار داده شده است.
رعایت اصول مندرج در این دستورالعملها میتواند به تداوم فعالیت فردی و اشتغال در کارگاهها و واحدهایی که در حال حاضر مجوز فعالیت دارند، در عین حفظ سلامت منجر شود و به تدریج راه را برای فعال شدن دیگر کسب و کارها نیز فراهم کند.
دستورالعملهای مربوط به «صنایع و کارگاهها» را میتوانید اینجا دریافت کنید. برای دریافت دستورالعملهای بیشتر به سایت مرکز سلامت محیط و کار مراجعه کنید.
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید 19 (کرونا ویروس)- فاصلهگذاری اجتماعی در:
صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی