مشاوره

تعداد سوالات مطرح شده توسط کاربران 13781 عدد



با سلام ،وقت شما بخیر hs سنگ مرمریت رو میخواستم؟ سپاس
پاسخ:
با سلام؛ بر اساس آمار گمرک در شش ماهه نخست 1402 حدود 241 هزارتن سنگ مرمریت به کد تعرفه 25151190 به ارزش 18.7 میلیون دلار صادر شده است.  
 

سلام و وقت بخیر تولید کننده نخ های دوخت و سرکیسه دوزی(برای دوخت کیسه های آرد،پتروشیمی،خوراک دام و طیور،…)هستم میخواستم ببینم چطور میشه به کشور عراق صادرات داشته باشم؟؟
پاسخ:
با سلام؛ برای صادرات محصول مورد نظر ابتدا می بایست اقدام به دریافت کارت بازرگانی کنید که برای کسب اطلاع در خصوص شرایط دریافت کارت عضویت و بازرگانی می توانید به آدرس: https://tccim.ir/membership مراجعه نموده و یا اگر سوالی در این زمینه دارید می توانید پرسش خود را در بخش مشاوره عضویت و کارت بازرگانی به آدرس https://tccim.ir/?addr=m8zt8 ثبت نمایید.
برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید به عنوان نمونه در دایرکتوری تجاری اتاق بازرگانی ابوظبی امارات به آدرس: https://tccim.ir/?addr=70dh39 می توانید فهرستی از اعضای این اتاق را بر حسب زمینه فعالیت مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان کالاهای دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.
متناسب با نوع کالای مورد نظر خود می توانید از خدمات مربوط به انجمن یا اتحادیه مربوطه نیز استفاده نمایید.
ضمناً، برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره های 22664072-22664071 و اتاق مشترک بازرگانی ایران و کشور هدف که اطلاعات آنها در آدرس https://tccim.ir/?addr=srcv36 موجود است، تماس حاصل نمایید .
همچنین شما می ‏توانید با مراجعه به سایت سازمان توسعه تجارت ایران و بخش مربوط به راهنمای کالا و خدمات تجاری به آدرس https://tpo.ir/products اطلاعاتی را در رابطه با شاخص ‏های کلی محصولات موردنظر خود مانند کد تعرفه مربوطه، استانداردهای رایج داخلی و بین‏ المللی، شاخص ‏های تجاری جهانی، کشورهای عمده صادرکننده و واردکننده، شرکای تجاری ایران، فرصت‏ ها و تهدیدات صادرات کالای مربوطه، پیشنهادات و راهکارهای توسعه صادرات کالا و منابع اطلاعات تجاری دریافت کنید.  
 

با سلام در مورد گروه کالایی 22 آیا امکان استفاده از تامین ارز از محل صادرات خود و یا دیگران وجود دارد؟ اگر امکان استفاده از ارز مورد نظر محدود به کد تعرفه های خاصی میشود ممنون میشم لینک بخشنامه را در اختیار قرار دهید.
پاسخ:
با سلام؛ طبق مذاکره صورت گرفته با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در حال حاضر ممنوع است ولی چون مقررات مربوط به آن مدام در حال تغییر است پیشنهاد می شود سامانه جامع تجارت پیوسته رصد شود. با این حال برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوره گمرکی اتاق تهران در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام و وقت بخیر خواهشمند است در مورد واردات خودرو کار کرده توسط اشخاص حقیقی ( شرایط و مجوزهای لازم و تعرفه گمرکی ) راهنمایی بفرماٸید . با تشکر
پاسخ:
با سلام؛ طبق مذاکره صورت گرفته با مشاور گمرکی اتاق بازرگانی تهران (جناب آقای بهشتیان) در سال 1401 قانون واردات خودرو کارکرده توسط اشخاص حقیقی به تصویب شورای نگهبان رسیده است ولی آیین نامه ای ابلاغ نشده و تاکنون کسی از این شرایط استفاده نکرده است. با این حال برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوره گمرکی اتاق تهران در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.
 
 

سلام وقت بخیر اچ اس کد کینوا رو می‌خواستم و این که آیا ممنوعیت صادرات دارد یا خیر؟
پاسخ:
با سلام؛ مطابق با بررسی های مقدماتی به نظر می رسد دانه کینوا تحت کد تعرفه 10089090 (سایرغلات) طبقه بندی شود و از آنجایی که ذیل گروه غلات طبقه بندی می شود صادرات آن با ممنوعیت همراه است. با این وجود برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می شود با فتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره 02122664072 و یا مرکز تماس وزرات جهاد کشاورزی به شماره 02143541، تماس حاصل فرمایید.  
 

با سلام آیا برای یک شخص حقیقی این امکان وجود دارد که بتواند صادرات مس و آهن آلات و مواد پتروشیمی مانند اوره گرانول را صادر کند ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ:
یا سلام؛ صادرات مواد پتروشیمی، مس و آهن آلات و اوره باید توسط اشخاص حقوقی صورت پذیرد. شایان ذکر است، مس و آهن آلات در صورتی که به صورت ساخته شده باشند امکان صادرات توسط اشخاص حقیقی را دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با انجمن های مربوط به کالاهای مد نظر خود و یا با مشاوره گمرکی اتاق تهران در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام وقت بخیر ایا واردات لوازم مصرفی دندانپزشکی به عنوان مثال ایمپلنت یا گوتا پرکا رو به شخص حقیقی میدن؟؟؟ و اینکه چه مجوز هایی رو نیاز داره
پاسخ:
با سلام؛ برای واردات لوازم مصرفی دندانپزشکی لازم است از اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو مجوز دریافت نمایید که برای کسب اطلاعات بیشتردر این زمینه می توانید با شماره تماس این اداره (02163420000) ارتباط برقرار نمایید. با این حال برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با مشاوره گمرکی اتاق تهران در روزهای فرد به شماره 88714472 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام شرکت معتبر چینی در خصوص تولید راکتورهای مواد شیمیایی در ارتباط با افزودنی های پلیمری معرفی کنید از قبیل تولید کمک فرایندهای پلیمری
پاسخ:
با سلام؛ برای یافتن شریک تجاری می توانید از شبکه تجاری کومپاس به آدرس https://ir.kompass.com/ استفاده کنید و یا از خدمات شرکت های مدیریت صادرات مورد تایید سازمان توسعه تجارت که فهرست آن ها در آدرس https://tccim.ir/?addr=dvqe33 به تفکیک زمینه فعالیت و کشورهای هدف صادراتی موجود است، بهره برداری نمایید. همچنین، به منظور شناسایی شرکای بالقوه تجاری خود می توانید از دایرکتوری اعضای اتاق های بازرگانی کشورهای هدف که اغلب بر حسب نوع فعالیت طبقه بندی نیز شده اند، استفاده کنید. همچنین شما می توانید از طریق سایت مرکز تجارت بین المللی به فهرست واردکنندگان و صادرکنندگان کالاهای موردنظر دسترسی داشته باشید. برای این منظور شما می توانید به سایت مرکز تجارت بین المللی به آدرسhttps://www.trademap.org/Index.aspx مراجعه نمایید. در این سایت، با انتخاب گزینه واردات و یا صادرات و درج کد تعرفه محصول و انتخاب نام کشور واردکننده، سری زمانی واردات محصول مورد نظر در کشور مشخص شده نمایش داده می شود. در صفحه جدید، با انتخاب گزینه Companies ، اطلاعات شرکت های واردکننده و یا صادرکننده نمایش داده می شود. شایان ذکر است که تایید اعتبار این شرکت مستلزم بررسی های بیشتر است. به منظور اعتبارسنجی شرکای تجاری بالقوه خود می توانید از خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران، استفاده کنید.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین به شماره ۸۸۳۴۶۷۰۰ -021 ارتباط برقرار نمایید.  
 

با سلام در مورد مجوزهای لازم برای واردات برنج پاکستانی نیاز به راهنمایی دارم
پاسخ:
با سلام، برنج تحت کد تعرفه 1006 در کتاب مقررات صادرات و واردات طبقه بندی می شود. بر اساس آمار گمرک، طی 5 ماهه نخست سال 1402، حدود 157 هزارتن از این کالا به ارزش حدود 195 میلون دلار وارد شده که 93درصد از کل ارزش واردات آنرا «برنج کامل سفیدشده صیقلی یا براق شده» با کد تعرفه 10063020 تشکیل می دهد.
واردات برنج مشمول الزام اجباری رعایت استاندارد است. با مراجعه به آدرس https://tccim.ir/?addr=rstx58 می توانید به لیست کالاهایی که مشمول گواهی استاندارد اجباری واردات می ‏شوند به تفکیک کد تعرفه دسترسی داشته باشید. شرایط فنی مربوط به واردات برخی اقلام کشاورزی توسط سازمان حفظ نباتات کشور مشخص می شود که برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت این سازمان به آدرس https://tccim.ir/?addr=qu9v12 مراجعه فرمایید.

اطلاعات مربوط به لیست منابع تامین برنج ممیزی شده خارج از کشور به روزرسانی شده در 25 خرداد 1401 توسط سازمان غذا و دارو، از طریق لینک زیر قابل استفاده و بهره برداری است:

https://tccim.ir/?addr=dbc424

برای کسب اطلاعات در زمینه قوانین و مقررات واردات، می توانید با دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت به شماره تماس 02122664072 و یا انجمن واردکنندگان برنج ایران به شماره 26412166 تماس حاصل فرمایید.  
 

سلام برای تمدید عضویت اقدام کردم رشته فعالیتم تغییر نکرده ولی نوع فعالیتم تغییر کرده ایا برای پلمپ دفاتر باید اداره ثبت شرکتها دوباره ثبت نام کنم ؟ یا کد قبلی برای گرفتن تمبر و مهر پلمپ کافیه ؟
پاسخ:
سلام. . برای تمدید عضویت در صورتی که تغییراتی در آدرس و مدیرعامل نباشد ، اظهارنامه ثبت دفاتر قبلی کافی است و نیازی به ثبت دفاتر جدید نمی باشد .  
 

ثبت پرسش جدید



ارسال پیام