مطابق آمارهای فائو، شاخص کل بهای مواد غذایی فائو که روند نزولی را از فوریه 2020 آغاز کرده، در ماه مه 2020 با ثبت رقم 162.5 که کمترین رقم از دسامبر 2018 تاکنون بوده، نسبت به ماه آوریل همین سال، 3.1 واحد (معادل 1.9 درصد) کاهش داشته است. با تداوم اثرات منفی اقتصادی کووید-19، شاخص بهای مواد غذایی، برای 4 ماه متوالی منتهی به ماه مه 2020، با روند نزولی همراه بوده است. در ماه مه 2020، به استثنای گروه شکر، رقم مربوط به همه گروه های زیر مجموعه شاخص کل بهای مواد غذایی، کاهش یافته است. در ادامه جزئیات بیشتری در این رابطه ارائه می شود.
دریافت فایل کامل گزارش
خواندن صفحه (199)
متوسط زمان لازم برای مطالعه گزارش: 6.1 دقیقه
کلیدواژه: #شاخص بهای مواد غذایی #فائو #شکر #روغن های گیاهی #غلات #لبنیات #گوشت #مهسا رجبی نژاد #معاونت بررسی های اقتصادی
نویسنده: مهسا رجبی نژاد